Amalan pengajaran guru pelatih UTM dalam pendidikan Sains - 447766 Md. Norakmal Abdul Latip; Aziz Nordin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Sains)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008