Kertaskerja seminsr antarabangsa kali ketiga pada 14hb-17hb.Mei, 1990 di Dewan Muktamar, Pusat Islam Malaysia, Kuala Lumpur - Seminar Zakat Antarabangsa ke 3 : 1990 : Kuala Lumpur) ([s.-l. : s.-n.], 1990)
99