Mineralogi, mikrosstruktur dan komposisi kimia tanah baki granit di Semenanjung Malaysia - 294059 Khairul Nizar Mohd. Yusof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Tesis (Sarjana Kejuruteraan (Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002