Keberkesanan kaedah koperatif dalam pembelajaran Bahasa Arab komunikasi tingkatan 2 - 170401 Zuraihan Shafii; Azhar Muhammad, supervisor; Fakulti Pendidikan (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008