Kajian rekabentuk taman permainan kanak-kanak dikawasan perumahan - 271032 Ung, Ming Thien (Sekudai : UTM, 1994)
Kertas projek (Diploma Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1994