Kajian pelan tempatan Bandar Jasin, Melaka : laporan kajian aspek penyertaan bumiputra - Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Alam Bina. Jabatan Perancangan Bandar dan Wilayah (Kuala Lumpur : UTM, 1982)
Tanpa Abstrak.