Isu-isu pengintegrasian pangkalan data ukur kadaster dan pangkalan data pemetaan kebangsaan - 332489 Wong, Yeak Kuan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Tesis (Sarjana Sains (Kejuruteraan Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001