Menggunapakai sistem maklumat geografi (GIS) dalam analisis zon bencana banjir - 232809 Zulherman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Thesis (Sarjana Sains (Perancangan Bandar dan Wilayah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002