Satu perbandingan antara pemodulatan pembawa tunggal dengan berbilang pembawa unuk penghantaran data melalui saluran berbilang laluan menggunakan simulasi MATLAB 5 - Ramli Mohamed, editor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Thesis (Master of Electrical Engineering) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002