Prosiding Konvensyen Islam Hadhari : peringkat kebangsaan 2006, 23-24 Jun 2006, Hotel Legend Kuala Lumpur - Konvensyen Islam Hadhari (2006 : Kuala Lumpur) (Kuala Lumpur : Jabatan Kemajuan Islam Malaysia, 2007)
35