Kesesuaian pembelajaran terarah kendiri yang diterapkan di dalam perisian Matematik tingkatan satu bagi tajuk nombor negatif terhadap kepelbagaian kecederasan pelajar tingkatan satu Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Slim River, Perak - 207854 Nurul Liyana Jamaludin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007