Kajian terhadap persepsi deria di dalam mempengaruhi senibina dan alam persekitaran pembelajaran kanak-kanak cacat penglihatan yang masih mempunyai daya penglihatan (visual impairment) - 221278 Ooi, Chun Hau (Skudai : Universiti Terknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Fakulti Alam Bina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002