Kajian kesan pembinaan jalanraya ke kawasan akuakultur Sungai Como, Tasik Kenyir, Hulu Terengganu, Terengganu, terhadap kualiti air Sg. Berua, Sg. Teris dan Sg. Como - 223692 Jamsani Muhammad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia, 2002