Penambahbaikan sistem maklumat latihan mengajar Fakulti Pendidikan, Universiti Teknologi Malaysia menggunakan perisian visual basic - 210087 Madihah Ramly (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007