Aturcara kursus - Kursus Kepimpinan dan Pengurusan Organisasi (1986 : Kuala Lumpur); Universiti Teknologi Malaysia (Kuala Lumpur : UTM, 1986)
Konsep pengurusan dan peranan organisasi -- Petunjuk keberkesanan dan kelemahan organisasi -- Tugasan/Assigment soal selidik -- Perbincangan kes syarikat Hinggins Equipment Company -- Konsep Kepimpinan dan nilai individu -- Perbincangan mengenai corak kepimpinan & nilai individu dalam organisasi -- Konsep kuasa dan konflik dalam pengurusan -- Tayangan filem "Tunes of Glory" -- Perbincangan filem "Tunes of Glory".