Pelaksanaan local agenda 21 dan sistem perancangan dan pembangunan semasa di Majlis Perbandaran Kuantan : suatu perbandingan - 223727 Nuzulnisa Barudin @ Kamarudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002