Kajian permasalahan perlaksanaan Sistem Maklumat Pungutan Hasil Tanah (LRCIS) di Sabah kajian kes : Pejabat Tanah dan Ukur Kudat - 223778 Saimon Mulanda (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains(Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003