Pengaruh pembangunan sekitar kepada air takungan empangan - 223920 Nurul Fatiha Md. Nordin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003