Membangunkan perisian pembelajaran berbantukan kompuer (PBK) bertajuk sistem penyejukan enjin - 217882 Mohamad Shihar Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007