Faktor-faktor kecemerlangan akademik pelajar di dua buah sekolah menengah harian Daerah Johor Bahru, Johor - 220274 Azlan Shah Abdul Aziz (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007