Hubungan antara tahap visualisasi spatial dengan pencapaian pelajar di dalam mata pelajaran lukisan kejuruteraan di Sekolah Menengah Teknik Pontian - 220338 Mohazil Mohamed (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007