Kesan pembinaan asrama Universiti Teknologi Malaysia terhadap alam sekeliling - 222921 Nor Kissty Abror (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia, 2003