Buruh dan kos kerja bata biasa dalam pembinaan perumahan - 295117 Fong, Tze Pieng (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 1983)
Tesis (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1983