The investigation of shrinkage, weld line and sink mark of injection moulding product and prevention - Rashidah Mohd. Akir, 1985-; Rozaimi Mohd. Saad; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal-Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008