Design of vertical axis wing turbine (VAWT) - 238551 Ahmad Fairul Lizam Othman; Md. Affendi M. Yusuf, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008