Pelaksanaan pembelajaran koperatif di kalangan guru matematik di Sekolah Menengah Zon Pasir Gudang - 228397 Zuraidah Zainal Abidin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007