Masalah murid dari keluarga terpisah di sekolah-sekolah rendah dalam zon Setiu Utara, Setiu, Terengganu - 373399 Suzi Aripin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003