Masalah-masalah yang dihadapi guru-guru pemulihan di sekolah-sekolah rendah : satu kajian di daerah zon Sentul - 243861 Siti Suriati Mohd. Jan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003