Waste heat recovery from a gas turbine unit - 245742 Ozer Hishar Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas projek ( Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002