Yang dikehendaki : biografi Yang Di-Pertua Negeri Sarawak, Tun Datuk Patinggi Hj. Ahmad Zaidi Adruce Mohd. Noor - 419554 Sanib Said; Persatuan Sejarah Malaysia Cawangan Sarawak (Kuching : Persatuan Sejarah Malaysia, 1991)
33