Satu tinjauan tentang sikap dan masalah-masalah guru matematik terhadap penerapan kemahiran berfikir secara kritis dan kreatif (KBKK) dalam pengajaran mereka di sekolah-sekolah menengah kebangsaan, kawasan Skudai, Johor - 237122 Koh, Yean Niar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007