Membangunkan modul perisian bahan bantu mengajar (BBM) bertajuk pembinaan geometri bagi mata pelajaran matematik tingkatan dua - 470441 Umi Kalsom Che Embi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007