Pencapaian matematik pelajar menggunakan bahasa penghantar Bahasa Inggeris - 237712 Maizatul Fariha A. Razak @ Awang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007