Pembangunan sistem maklumat bagi projek Sarjana Muda Fakulti Pendidikan - 239736 Mariam Mohamed (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007