Seminar Hakmilik Strata Pendaftaran dan Perlaksanaan, 23hb Mei 1989, Dewan Jamuan Universiti Teknologi Malaysia, Johor : [kertaskerja] - Seminar Hakmilik Strata Pendaftaran dan Perlaksanaan (1989 : Johor) (Skudai : UTM, 1989)
36