Pembaziran bahan di tapak bina - 276075 Khairunisa Abdullah @ Muthusamy (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Tesis (Sarjana Kejuruteraan Awam (Pengurusan dan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003