Penghasilan spesifikasi pesawat serangan darat (ground attack aircraft, GAA) - 315215 Noor Huzairel Abdul Majid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002