Aplikasi pembelajaran amali kimia berkomputer secara simulasi - 277789 Khairul Asraf Abdul Aziz (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003