Pelupusan sisa minyak pelincir melalui pembakaran - 308596 Nor Ilham Mohammed Ainon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Tulen)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002