Kajian getaran ke atas paip dengan kerosakan pada dinding luar - 228286 Norazli Mostafa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002