Sistem perancangan keperluan bahan (MRP) berasaskan web di Fima Mr. Juicy Sdn. Bhd. - 279534 Jeffry Ramli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003