Simulasi aliran melalui pesawat terbang ringan : model terowong angin UTM - LST - 280164 Mohd. Shukri Mohd. Idris (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002