Persepsi pelajar tahun akhir Fakulti Pendidikan terhadap pelan perlindungan takaful pendidikan - 245023 Siti Nazilah Hamzah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007