Lost foam casting of aluminium - silicon (LM6) cast alloy - Alsalihin G. Khalifa, 1980-; Mohd. Hasbullah Idris, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan(Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009