Analisis spektrum sinar gama menggunakan pengesan Hiper-Tulen Germanium (HPGe) - 246063 Nadeesa Shafii; Husin Wagiran,lcsupervisor; Fakulti Sains (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007