Strategi untuk mengatasi masalah kerosakan rangka-otot dalam industri elektronik di Malaysia - 281708 Jamaliah M. Salleh (Sekudai, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 1990)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1990