Penggunaan tuangan pelaburan sebagai kaedah pembuatan pemegang pintu - 283399 Mohamad Azman Razali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003