Rekabentuk optimum enjin pembakaran dalam suntikan gas semulajadi termampat - 460206 Mohd. Fadzil Abdul Rahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Tulen)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002