Peningkatan produktiviti dengan menggunakan kaedah kajian kerja - 291501 Ahmad Faezan Salam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002