TESL trainees' perception on the use of group work in the teaching of literature in ESL classroom - 247507 Baizura Hasni (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007